KristiHimmelfärd "light", 4 nätter 2021
KristiHimmelfärd "light", 4 nätter 2021

KristiHimmelfärd "light", 4 nätter 2021

Lämna stan för skön helg på Lyckorna och Villa Sjötorp under Kristihimmelfärdshelgen.

Ett lite enklare paketerbjudande nu i svajande tider. Checka in efter jobb/skola onsdag em 12/5. Ni sköter ert rum själva under 4-dagars vistelsen. Frukostpaket är inkluderat men vi stör inte med att dagligen bädda era sängar etc.

Restaurangen på Villa Sjötorp är öppen kvällstid från och med torsdag och i närområdet finns också flera härliga kollegor som erbjuder såväl fika, som lunch och middagar. Missa inte ett besök på Musselbaren under er vistelse på Lyckorna. (det är inte tillåtet att ta med sig mat och dryck utifrån till Villa Sjötorp).

Kanske önskar ni en picknick-korg? Beställ kvällen före så finns den klar för avhämtning i samband med frukosten. Passa på att upptäcka de vackra omgivningarna runt Lyckorna. Ni kan hyra cykel, promenera utmed havet eller ta en vandringstur på underbara Bredfjället. Om vädret tillåter kan det vara dags för årets premiärdop - fin sandstrand direkt nedanför Villa Sjötorp. Lyckorna golfbana på nära avstånd - kontakta oss så bokar vi greenfee och starttid.

  • Frukost

Lämna din e-post och ta del av unika erbjudanden


You are now subscribed