Meny Försommar
Fredag, Måndag, Onsdag, Söndag
3-Rätter – För bordsbokning 19/5-21/6
Vi börjar med en liten snacks/överraskning som aptitretare
Forell, Sparris, Ärtor
*
Oxe, Ramslök, Gulbeta
*
Rabarber, Maräng, Basilika
Vi arbetar med lokalt och småskaligt producerade råvaror,
således kan mindre förändringar i menyn förekomma
698-/kuvert
Tillägg, före desserten, en bit OST / Wrångebäck 98-
Till menyn finns även ett trevligt dryckesförslag;
*Ett väl valt glas vin till varje rätt à 548- /kuvert
*Alternativt lättdrycker baserade på frukt och bär à 198- /kuvert
BARNMENY
Till de allra minsta;
*Plättar, 1 lagg = 7 stycken, med sylt 68 kr
Till alla barn under 12 år
*Fisk, grönsaker och potatis 158 kr
*Kött, grönsaker och potatis 158 kr
*Glass 68 kr
Allergier/Livsmedelsintoleranser? – Fråga oss