Sommarboende "light" 5 nätter, mindre dubbelrum

Sommarboende "light" 5 nätter, mindre dubbelrum

Villa Sjötorp "light" i svajande tider.


Ett specialerbjudande till dig som vill komma till Villa Sjötorp för skön avkoppling 5 nätter i sommar under lite enklare former. Ni checkar in em vid 17-tiden i ett av våra mindre dubbelrum. Mysigt med snedtak i i vacker pärlspånt. Härliga sängar, men lite mindre golvyta och mindre fönster. Ni sköter ert rum själva under er 5-dagarsvistelse. Frukost är inkluderat men vi stör inte med att dagligen bädda era sängar etc. Självklart får ni nya handdukar vid önskemål. För att vi ska hinna med städning mm så ber vi er att checka ut senast kl 10.00 sista dagen

Vår egna restaurang är öppen kvällstid och i närområde finns också flera härliga kollegor som erbjuder såväl, fika som lunch och även middagar. Ett besök på Musselbaren är givet vid en vistelse på Lyckorna.

Kanske önskar ni en picknick korg - säg till oss kvällen före så är den klar till frukosten. (det är inte tillåtet att ta med sig mat och dryck utifrån till Villa Sjötorp)

Passa på att upptäcka de vackra omgivningarna. Ni kan hyra cykel, vandra utmed havet eller på spännande och mytomspunna Bredfjället. Direkt nedanför Sjötorp finns fin badstrand för härliga lata dagar. Och Lyckorna Golfbana ligger på promenadavstånd.

  • Frukost

Lämna din e-post och ta del av unika erbjudanden


You are now subscribed