front

Hjärtligt Välkomna

VillaSjötorp

HOTELL - MAT - MÖTEN

Det började med vännerna som brukade samlas på Villa Sjötorp om somrarna. Ett kollektiv, ganska löst i konturerna, med en gemensam önskan att vårda och bevara. Med tiden spreds ryktet om huset vid havet. Ett stort, överdådigt, mystiskt gammalt hus. Ett hus för frihet, gemenskap, vila, fest. Villa Sjötorp vill presentera sig för varje ny, förväntansfull besökare, vare sig du kommer hit för att delta i en konferens, som restauranggäst, eller som övernattningsgäst (Conde Nast: Bohemian Luxury)

 

Sommar-Sjotorp

 

Välkomna att bläddra i vårt utbud för att finna vad just Du söker. Hos oss kan du bo på Hotell - äta på Restaurang - Mötas med arbetskollegor - Vandra - Paddla - Bada - Slappa - Springa - Spela Golf/Tennis - Eller bara vara... Och till oss är din hund alltid välkommen också.

Ta del av våra attraktiva erbjudanden och boka en "long-stay". När ni bor hos oss i flera nätter så rår ni ert rum själva. Vi städar inte dagligen, men självklart tillhandahålls nya handdukar vid önskemål.

Det är av största vikt för oss att både ni och vi känner oss trygga - Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vidtar de åtgärder som vår branschorganistion Visita fastställt, liksom CountrysideHotels och Turistrådet Västsverige 

 

Hitta hit!

Klicka här så får du korrekt vägbeskrivning.

Lämna din e-post och ta del av unika erbjudanden


You are now subscribed