Blommiga

Hotell

Vårt hotell erbjuder unika gästrum, med utsikt mot havet eller med egen balkong. Se våra olika rumsval nedan.

Rummen på Villa Sjötorp är individuellt inredda med stor varsamhet och respekt för den ursprungliga arkitekturen. I alla rum finns det egna badrummet - några med badkar som du kan välja vid bokning. Önskas rum mot havet, eller rummet med egen balkong så klickar ni lätt till det innan ni slutför er bokning, liksom när ni önskar ta med er hund.

Se möjligheterna till fallande kostnad när ni bokar flera nätter. Efter incheckning sköter ni ert rum själva, och som ett led i vårt hållbarhets-arbete stör vi ej med daglig service på rummet. Självklart tillhandahåller vi rena handdukar och lakan vid önskemål.

Våra paket

Vandringspaket 2022

Vandringspaket 2022

Vandra där havet möter fjället, sov i sköna sängar och njut av utsökt mat. Upptäck våra attraktiva rabatter när ni bokar flera nätter. Ni rår ni ert rum själva och vi städar inte dagligen, men självklart tillhandahålls nya handdukar vid önskemål.

  • Matsäck (vandringspaket)
  • Frukost
Läs mer
Cykelpaket 2022

Cykelpaket 2022

Cykla fram på små grusvägar och mindre landsvägar runt Lyckorna och Ljungskile är ett härligt sätt att uppleva landskapet på. Upptäck våra attraktiva rabatter när ni bokar flera nätter i rad. Ni rår ni ert rum själva och vi i städar inte dagligen, men självklart tillhandahålls nya handdukar vid önskemål.

  • Cykel - Hyra
  • Frukost
Läs mer
Högsommar 2022

Högsommar 2022

Lillsemester och avkoppling i Huset vid Havet på Lyckorna. I Högsommarpaketet inkluderas kvällens 3-rätters meny, baserad på utvalda råvaror från våra lokala producenter, till största del ekologiska.

  • Frukost
Läs mer
Sensommar- och Höst 2022

Sensommar- och Höst 2022

Lillsemester och avkoppling i Huset vid havet på Lyckorna Upptäck våra attraktiva rabatter när ni bokar flera nätter i rad. Ni rår ni ert rum själva och vi städar inte dagligen, men självklart tillhandahålls nya handdukar vid önskemål.

  • Frukost
Läs mer
Golfpaket 2022

Golfpaket 2022

Ni bor på Villa Sjötorp med golf på Lyckorna GK. På kvällen serveras dagens 3-rätters middag, till största del baserad på råvaror från närområdet. Meddela i samband med bokningen vilken dag och tid ni önskar spela golf. Vi bokar starttiderna och meddelar er per mail. Ni kan dessvärre inte boka dem själva för detta erbjudande. Upptäck våra rabatter när ni bokar flera nätter i rad. Ni rår ni ert rum själva och vi städar inte dagligen, men självklart tillhandahålls nya handdukar vid önskemål.

  • Greenfee golfpaket
  • Frukost
Läs mer
Semester med hund 2022

Semester med hund 2022

När du tar med vovven på resa. På Villa Sjötorp har vi alltid välkomnat hundar, både stora och små och självklart är de välkomna att vistas i större delen av huset. Trädgården är stor och härlig att springa av sig i och härliga promenader erbjuds utmed havet. På nära avstånd finner ni Bredfjället för längre vandringar.

  • Frukost
  • Hundtillägg
Läs mer

Lämna din e-post och ta del av unika erbjudanden


You are now subscribed